Fitnessmat 15 min. 20 min.

4 portioner

Ingredienser:

250 g laxfilé
450 g torskrygg
1/2 dl skalade räkor
1 st gul paprika
1 st gul lök
1/2 röd chili
3 st vitlöksklyftor
1 g saffran
400 ml kokosmjölk
12 skivor zucchini
50 g fetaost
8 st små tomater
1 msk gräslök
Salt & svartpeppar

img_2580

 

Tillvägagångssätt:

1.  Hacka gräslök, vitlök och chili

2. Skär paprika, zucchini och lök i bitar

3. Fräs allt utom gräslöken i en klick smör eller olja. Salta och peppra

4. Skär fisken i bitar ca 1,5 cm

5. Häll i kokosmjölken i stekpannan. Tillsätt saffran och tomathalvor.

6. Tillsätt fisken och låt sjuda i 3-5 minuter

7. Toppa med räkor, gräslök och smulad fetaost

Serveras med kokt potatis