Fitnessmat 15 min. 30 min.

Ingredienser:

2 kg  kycklingfilé
1/2 dl kallpressad olivolja
1 st lime
120 g fetaost 10%
1 st gul lök
5-7 st feferoni
3 st vitlöksklyftor
8 st körsbärstomater
1 st färsk chili
1/2 dl purolök
1 st paprika
Basilika, ingefära, salt & svartpeppar

img_2304

 

 

Tillvägagångssätt:

1. Sätt ugnen på 175 grader

2. Finhacka tillbehören till fyllningen (jag valde att skiva tomaterna)

3. Blanda ner olja samt smula ner fetaosten och pressa ner saften från limen (riv gärna ner skalet i röran)

4. Krydda efter tycke och smak

5. Bryn kycklingen i stekpanna och krydda med svartpeppar

6. Snitta filéerna och lägg i fyllningen

7. Placera kycklingen på ett bakplåtspapper och sen in i ugnen ca 20 min